diumenge, 31 de març del 2013

La Pasqua teixida!

Qui diu que per Setmana Santa tothom està de vacances? Avui hem fet Guerrilla i ha estat fantàstic! Primera trobada a l'aire lliure, a l'entorn de la natura, al Campus d'Agrònoms. És cert "no se puede acampar!" ens ha dit un guarda de seguretat, però fins que no ha vingut han estat tres hores de labors i bona companyia! Sempre fent guerrilla al nostre aire nosaltres!! 

Al final hem estat la Carme, l'Anna, la Elena, la Belén, la Sara, l'Àngels, la Erika i la Esther, jo mateixa. Cadascuna amb la seva labor, i la Belén i la Elena culminant una obra d'art de la que de moment no us en podem dir res, TOP SECRET!! Aviat, aviat!


Aquesta ha estat una trobada diferent, la primera de moltes em sembla a mi ara que ve la caloreta. Han vingut els peluts!! Si, si hem estat entretingudes amb quatre gossets la mar de bonics. La Julieta, la Lu, la Neu i el Lugh que han fet de les seves i s'ho han passat d'allò més bé. 



Al final ja ho diem sempre, quan ens trobem l'important no és avançar labor, sinó passar una bona estona en molt bona companyia, ja sigui ensenyant nous cabdells o parlant de plagues a les plantes ;) 
Envoltades de ginestes, d'arbres florits i... esmorzant panadó de carabassa exquisit que ens ha fet la mare de la Belén, mil gràcies!! Una delícia!


Ha estat un matí fantàstic, i com passen les hores al vostre costat! I la propera? Diumenge vinent, clarooooo!!

Us hi apunteu? Seguiu-nos aquí!

dissabte, 16 de març del 2013

Ja som aquí!

La Guerrilla del Gilda va nèixer de les inquietuds d'unes noies que volien aprendre a teixir, com "antaño", per deixar anar la seva creativitat, per compartir bons moments envoltades de llanes, d'agulles i el més important... de teixidores amb cors i somnis similars. 

Així es va anar fent gran, es va confiar en més gent per a que la portés endavant... i poc a poc s'ha format un grupet fix de gent meravellosa, que té ganes, que té empenta, que vol que la llana cridi per tot arreu i que soni fort! Aquí estem les llaneres. 

Només així avancen els projectes, i axí és com la Guerrilla del Gilda cada vegada fa més coses, té més deures a fer, més nits vora un llum que il·lumini la labor. 

Gràcies a totes les teixidores que feu possible la guerrilla, ja que per vosaltres podem sortir al carrer a fer URBAN KNITTING o el què surti!!! 

A partir d'ara, aquí podrem compartir ben explicades les nostres experiències, les trobades i les guerrilles!!! 

Amunt les agulles i visca la Guerrilla!!!!