dijous, 17 d’octubre del 2013

Que Lleida sigui lila!

Us explicàvem fa uns dies la proposta que hem engegat junt amb les dones del Casal de la Dona de Lleida. Al final del curs passat vam fer un primera presa de contacte i ens vam presentar a elles en una xerrada. Vam explicar QUI érem les guerrilleres i les nostres intencions. Hi va haver feeling, no ho podem negar! i vam comentar ja tornar-nos a trobar el curs següent per engegar una acció conjunta. 

Com que no diem que no a res, aquí estem ja amb elles. Es tractarà d'una sèrie de dies (22 d'octubre, 5 i 19 de novembre) que es dedicaran a les labors al mateix casal. L'objectiu, conjuntament a compartir labors, experiències i somriures és teixir per una acció urban knitting amb una finalitat molt però que molt important. 

Farem un acte especial el proper dia 25 de novembre, Dia internacional per la eliminació de la violència de gènere. Volem guarnir la plaça del casal, situem-nos: la plaça dels Fanalets de Sant Jaume, per celebrar la força de les dones, les ganes i la il·lusió per fer un món millor, més net de violència, més màgic! 

Foto original
Com ho farem? Si voleu amb la vostra ajuda! De moment només us podem indicar el PRIMER PAS. Es tracta de teixir un quadradet de 10x10 cm en COLOR LILA. Diem teixit però pot ser: mitja, ganxet, punt de creu, patchwork... el què vulgueu, però de color lila. Què en farem? Doncs cosir un llaç lila gegant, un símbol gegant de la fortalesa de la nostra feminitat. 

Us animeu? El proper dimarts dia 22 a les 18h ens reunim al Casal de la Dona, ja amb tots els quadradets fets, per cosir-los i tenir enllestit el llaç per poder passar a la segona part de l'acció. 

Us esperem amb els braços oberts, les agulles preparades i tota la il·lusió del món!!! Animeu-vos!!! 
Omplim Lleida de lila!

Us deixem un enllaç a un video-tutorial de Lanas y Ovillos per si voleu fer un granny square en color lila ;) Gràcies! 

1 comentari:

  1. Una iniciativa que espero que serveixi d'exemple i que es pugui repetir! Molta sort!!!!

    ResponElimina