dissabte, 21 de desembre del 2013

Tejiendo la Vida

La Guerrilla no es podia perdre aquest projecte, no podíem! Quan l'artista Laura Serradilla de Tejiendo la Vida va proposar que les dones d'arreu teixíssim mandales en rosa, vermell, liles... com a forma de simbolització de la dona, com a representació de la nostra energia, per enviar-li i crear una gran exposició a Mallorca sobre la dona, ens vam dir: endavant!!!!! 

Les Gildes s'han posat en marxa amb la llana més amorosa possible i aquí tenim el munt de mandales que enviem ja mateix cap a Alacant, on ho reben per enviar al destí final. 

Si t'interessa el projecte encara estàs a temps de participar, fins a finals de gener. Després viatjarà a Mallorca, d'allà a Alacant i qui sap si ho tindrem més aprop per poder veure els milers de mandales que han rebut. 
Si voleu seguir el projecte, sense perdre-us, res teniu la seva pàgina al facebook

El simbolisme d'aquest treball ens omple a totes les dones, perquè som fortes i valentes i tenim drets a reivindicar i cridar als quatre vents. Us deixem part del text de presentació que trobareu a la seva web. 

"Cada pieza (mandala) es el reflejo de un universo particular, habla de la experiencia, concentración,  esfuerzos, etc… que afloran en la elaboración del mismo. Partiendo de un centro, el mandala se expande, crece… de dentro hacía fuera se van generando un mundo metafórico que se articula en el acto de tejer.
A lo largo de la historia de la humanidad la mujer siempre se ha vinculado al hecho de tejer, de crear. La energía femenina lleva implicito este aspecto, que se manifiesta, no sólo en la parte tangible, si no también espriritual y simbólica.
Es la capacidad de la energía femenina de tejer relaciones, de organizarse, de cooperar, de ayudarse mutuamente, esa energía que aflora en los cículos de mujeres, basada en la intuición, en los ciclos naturales, en la relación de la mujer con su propio cuerpo, con la naturaleza."
Tejiendo la Vida, Laura Serradilla. 
Mil gràcies a totes les gildes teixidores que ens han fet arribar els seus mandales. Això no acaba aquí, creieu-nos que tindreu notícies nostres. Gràcies i bones festes a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada