diumenge, 16 de febrer del 2014

La cata de la Gilda ♥

Estem d'aniversari i ho hem celebrat a lo grande! Avui fa just un any de la nostra gran urban de Sant Valentí, si si, la recordeu? Vam omplir un raconet de Lleida de cors i va ser una guerrilla que no oblidarem mai. 

I què hem fet per celebrar-ho? Doncs DMC ens ha fet un molt bon regal! La cata amb la llana woolly al final no va poder ser i DMC es va posar en contacte amb nosaltres per oferir-nos fer la cata de la seva nova llana GILDA; si siiiii té el nostre nom! I ha estat tot un honor, ens han fet molt felices i ens han enviat llaneta per les grans treballadores de la Guerrilla del Gilda
Avui ens hem trobat una bona colla al Cafè del Museu de Lleida i hem fet provatures amb la llana. És peludeta però no ens ha fet por i hem provat de fer un coll a mitja, uns mitons a ganxet i fins i tot amigurumis!!!! 
Hem passat una molt bona estona, combinant llanes i provant la Gilda, n'estem encantades! Té un tacte increiblement esponjós, i és tan suau que no deixaries de tocar-la mai!!!!! Ja podem dir que tenim llana i tot!
Portàvem patrons i n'hi ha d'avançades que han marxat amb la feina feta, i molt ben feta!!!! Eriçons i mitons cap a casa...i ben aviat colls i ovelletes que us ensanyarem en un post que estem cuinant... espereu espereu!
Volem donar les gràcies a DMC i en especial a l'Alícia per aquest bonic regal, amb el nostre nom i amb la il·lusió de catar una llana autèntica i diferent, la més original per nosaltres! Per a que vegueu que sempre es pot experimentar amb la llana i que es poden fer mil i una coses. Atreviu-vos amb la Gilda, és un encant!!!

Mentrestant, deixarem la Gilda algun ratet per seguir teixint de lila perquè la nostra macro-urban del dia 8 de març està en marxa...i passem dels sis metres i estem súper emocionades... vols participar? Encara hi ets a temps!

Gràcies Gildes pel gran matí d'avui ;) el proper dia reunim creacions!

dissabte, 1 de febrer del 2014

Ens ajudeu?

Comencem l'any a tope i és que la que estem forjant aquesta vegada és grossa, molt grossa!!!

Junt al Casal de la Dona ens hem liat les llanes al cap i ja ens fan mal les mans de tant teixir! Però com que és una de grossa necessitem tota l'ajuda possible, sinó no arribarem al nostre objectiu... Ens ajudeu?

Estem fent un mural gegant, enorme, súper!!!! Està format per quadradets de 10x10 en diferents liles i després cosits en trossos més grans. Si vols participar en aquesta MAXI URBAN, si vols formar part d'una acció històrica i ens vols fer arribar la teva col·laboració pots fer-ho enviant-nos el teu trosset d'il·lusió al Casal de la Dona de Lleida. Us deixem el cartell que ha fet la dissenyadora del projecte, l'Anna, on hi trobareu tota la informació necessària.
No us podem dir l'emplaçament ni donar més detalls de l'acció, però confieu en nosaltres de que serà sonada. Us encantarà!
Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres. Esperem la vostra ajuda, la farem grossa i vosaltres en formareu part. Nosaltres no parem de teixir, portem la llana lila a tot arreu!!!!! GRÀCIES PER AVANÇAT!
És tot un repte, si, ho sabem, però HO ACONSEGUIREM!!!