diumenge, 16 de febrer del 2014

La cata de la Gilda ♥

Estem d'aniversari i ho hem celebrat a lo grande! Avui fa just un any de la nostra gran urban de Sant Valentí, si si, la recordeu? Vam omplir un raconet de Lleida de cors i va ser una guerrilla que no oblidarem mai. 

I què hem fet per celebrar-ho? Doncs DMC ens ha fet un molt bon regal! La cata amb la llana woolly al final no va poder ser i DMC es va posar en contacte amb nosaltres per oferir-nos fer la cata de la seva nova llana GILDA; si siiiii té el nostre nom! I ha estat tot un honor, ens han fet molt felices i ens han enviat llaneta per les grans treballadores de la Guerrilla del Gilda
Avui ens hem trobat una bona colla al Cafè del Museu de Lleida i hem fet provatures amb la llana. És peludeta però no ens ha fet por i hem provat de fer un coll a mitja, uns mitons a ganxet i fins i tot amigurumis!!!! 
Hem passat una molt bona estona, combinant llanes i provant la Gilda, n'estem encantades! Té un tacte increiblement esponjós, i és tan suau que no deixaries de tocar-la mai!!!!! Ja podem dir que tenim llana i tot!
Portàvem patrons i n'hi ha d'avançades que han marxat amb la feina feta, i molt ben feta!!!! Eriçons i mitons cap a casa...i ben aviat colls i ovelletes que us ensanyarem en un post que estem cuinant... espereu espereu!
Volem donar les gràcies a DMC i en especial a l'Alícia per aquest bonic regal, amb el nostre nom i amb la il·lusió de catar una llana autèntica i diferent, la més original per nosaltres! Per a que vegueu que sempre es pot experimentar amb la llana i que es poden fer mil i una coses. Atreviu-vos amb la Gilda, és un encant!!!

Mentrestant, deixarem la Gilda algun ratet per seguir teixint de lila perquè la nostra macro-urban del dia 8 de març està en marxa...i passem dels sis metres i estem súper emocionades... vols participar? Encara hi ets a temps!

Gràcies Gildes pel gran matí d'avui ;) el proper dia reunim creacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada