diumenge, 6 d’abril del 2014

1a Trobada Internacional de Teixidores

Quan la Raquel es va posar en contacte amb nosaltres per una trobada Lleida-Andorra... ens va venir mooooolt però que molt de gust! I quan la Fira de Lleida ens va convidar a participar a Petitàlia, vam voler unir les dues accions en una tarda fantàstica. 

Així que ahir a la tarda la Guerrilla del Gilda va estar present a la fira anual dedicada als més petits a la ciutat. I per nosaltres es va convertir en la 1a Trobada Internacional de Teixidores, visca! Ens vam poder conèixer i passar una tarda la mar d'agradable amb les noies del Club del Punt d'Andorra!
Vam ser una bona colleta i vam estar molt ben acompanyades de curiosos i curioses al·lucinats amb els nostres personatges de Sant Jordi. 

Cadascuna a la seva labor: unes preparant els vestits dels pingüins, altres fent roses de Sant Jordi, altres flors, etc etc... però mai parant, mai!

Gràcies a totes les noies de El Club del Punt d'Andorra per voler passar la tarda amb nosaltres i gràcies a totes les Gildes per fer tan fàcils les coses. Preparem la segona part al país veí? Endavant!

1 comentari:

  1. hip hip hurra!!! visca les andorranes!! i gràcies per la paciència amb la mudita... em va saber un greu no poder parlar amb elles... en farem més oi????? a l'estiu podem fer escapadeta a andorra i teixir al tobotronc!!!!! juaas!!

    ResponElimina