diumenge, 18 de maig del 2014

El primer LlanaFilm

La primera edició del LlanaFilm a Lleida va ser tot un èxit!!! I diem la primera perquè ja tenim ganes de més! 

Tot va començar amb la idea de la Galeria de la Casa Sagnier que va fer ja un cine+knitting l'any passat i no han parat de fer-ne. Vam pensar que ens encantaria unir aquestes dues passions i una sala de cine era la millor opció pel nostre somni. Així que vam anar directes al Funàtic i li vam fer la proposta al Miquel Àngel... e voilà! 

Ahir a la nit era la nit. Vam reunir més d'una cinquantena de flors i vam decorar el cinema de manera molt primaveral.

Com sempre les Gildes van estar esplèndides, van teixir flors impressionants, van treballar de valent i va quedar preciós! Un cop més, visca les Gildes!!!!


I si, acabada la feina prèvia... vam anar a la sala on ens esperava la llum tènue i la peli! Si, siiiii vam mirar la peli Mejor Otro dia mentre cadascuna feia la seva labor, teixint a mitja llum com a casa, a la butaca i gaudint de la millor de les millors companyies, teixidores!!!! 
Va ser increïble, de debò. I va passar com a casa, que al final t'encantes a la peli o et perds alguna part de la  mateixa endinsada a la labor. Brutal! Genialíssim!
I en acabar teníem el sopar preparat i vam sopar a la mateixa sala, si siiiii! I a la sortida vam admirar el record que li vam deixar al Funàtic. Com sempre, felicitant-nos per la feina ben feta. 
Veieu que tenim eufòria, que estem encantades, felices com sempre que ens unim les Gildes. Però també us diem que us esperem a la propera, perquè malgrat de ser una quinzena... pensem en vosaltres, la gent que s'ho perd, animeu-vos!!!! 
Gràcies Gildes, com sempre! Ja estem preparant la següent ♥ I us tornarem a sorprendre!

1 comentari:

  1. quina llàstima no poder venir a la sessió però em va encantar veure la feina acabada!!! grans grans Gildes!

    ResponElimina