dilluns, 13 de gener del 2014

Scrapbooking per les Gildes!

Som un equip! El nostre esforç amb el mural de Creativa va tenir la seva recompensa. La empresa AZZA de material de Scrapbooking ens va regalar un curs per iniciar-nos en aquesta disciplina. 
I aquest cap de setmana passat les Gildes hem ocupat l'espai Subias Art on la Teresa ens ha ensenyat les tècniques i materials bàsics. Hem aprés molts dels secrets de les tintes, les pegues, les figurines, els segells, els papers... i no acabaríem mai! 
Vam fer un mini-àlbum i vam sortir totes d'allà molt i molt contentes. Què us diré! Que ja volem fer el següent curs i un altre i un altre... i si us engresqueu no us ho penseu! És un espai agradable i la Teresa és la única monitora d'AZZA a Lleida. Aprendreu a fer meravelles i allà tindreu els materials més bonics i inimaginables, de debó!

Sempre és agradable que et premiïn i estem contentes que les Gildes hagin gaudit d'aquest regal i és que treballen i s'esforcen i es mereixen la lluna.
Aquest 2014 tot just acaba de començar però ja tenim les piles carregades, si vols formar part d'aquest gran equip i no parar de crear amb nosaltres estigues atent al nostre facebook i vine! T'hi esperem!

diumenge, 12 de gener del 2014

Els Reis més solidaris

Ja fa una setmana dels Reis i encara no us ho havíem explicat ni ensenyat! És cert que us vam traslladar la proposta solidària de la Marisa de KraftCroch de teixir roscos de Reis per la Asociación Padre Huelín. Volien vendre roscons per recollir diners per als més necessitats. No només es necessiten diners i joguines per Nadal, sinó que passades festes també, així que acabar els Nadals amb un bon regal solidari és el millor que podíem fer. 

Tres guerrilleres ens vam animar a fer-los i els vam enviar. Esperem que els venguessin i que tant la persona que els ha comprat i els té a casa com la que rep l'aportació, siguin les més felices del món. 
Què us han semblat? A veure si l'any que ve us animeu més Gildes a teixir-ne i si durant l'any participem en altres accions solidàries carreguem les mans de llana! 
Gràcies a la Belén i la Cristina per la seva participació. Van quedar preciosos!