diumenge, 24 de maig del 2015

Fil i agulles a la Biblioteca

Un lloc especial per teixir??? A Lleida en comencem a tenir una llista considerable... Aquest cop el lloc ha estat el claustre de la BibliotecaPública de Lleida. Què tenen els claustres que ens fan sentir tant a gust?

Quan l’Antònia ens va demanar si podíem decorar a l’estil de LaGuerrilla del Gilda, la nova secció de la biblioteca de llibres de Fils i Agulles ens va semblar la millor idea del món.

El dissabte ben aviadet allí estàvem amb el cabàs ple de llanes per decidir “in situ” quins colors serien més avinents. La magnífica claror i llum del claustre ens va fer decidir per colors alegres i energètics. 

Vam tardar una mica en començar la feina perquè ens vam embadalir fullejant els llibres de la secció que ens van omplir les neurones de noves idees i projectes. Servei de préstec de la Biblioteca... tremola!!!!!

Vam folrar lleugerament el prestatge blanc i el vam pomponejar! Mireu quin gran treball en equip!!

Mentre unes folraven les altres feien pompons a dojo desentrellant el misteri d’unes pomponeres una mica trapelles que no tenien gens de ganes de treballar. Això si, després d’aquest matí a la Biblioteca les Gildes som unes mestres en fer i pentinar pompons.


Estàvem una mica tristes perquè algunes Gildes que treballen o que no eren a la ciutat no s’hi van poder afegir i les vam enyorar una barbaritat. Però per contra, van arribar unes noves incorporacions que esperem que s’hi aficionin i tornin perquè són treballadores i creatives! Què més es pot demanar? Benvingudes noies! 

Gràcies infinites a les persones que treballen a la Biblioteca Pública de Lleida perquè ens acullen com a casa i proposen moltes activitats engrescadores i de qualitat per al nostre gaudi.
 
I gràcies a les persones que van dedicar-nos una mica del seu temps per venir i deixar-nos el seu somriure. En el cas de la Núria Torrebella també ens va deixar unes fotos maquíssimes que podeu veure al final del nostre àlbum al facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada